DC Motoros Drót-Az Éghető Gáz Érzékelő, Relé Kimenet gáz Érzékelő

  • Ft2 616  • Megosztás:

További információk

Általános A gáz érzékelő célja, hogy egyetlen állomást használ, vagy a csatlakozás tűzjelző vagy biztonsági riasztó. A kisméretű, kompakt design, szín teszi ideális otthoni használatra, kis kereskedelmi ingatlanok, valamint a szabadidős járművek. A célja az, hogy érzékeli szivárgás a földgáz (metán gáz), városi gáz, palackos gáz (propán gáz), a gáz a szén. A készüléket úgy tervezték, DC Motoros drót-alkalmazások. A gáz detektor lehet bemounted magas (a metán gáz), vagy low (propán (PB-gáz) gáz). Ez van felszerelve, masszív fém tartóval a gyors, egyszerű, biztonságos telepítés. Kulcs műszaki adatok/Speciális Funkciók Érzékeli mindenféle éghető gázok, földgáz (metán), palackos gáz (propán), LPG (Cseppfolyós Gáz), LNG (Cseppfolyósított földgáz), a gáz a szén, beleértve a városi gáz. Könnyen telepíthető, tartóval tartalmazza. Hangos 85 riasztás LED-es figyelmeztető lámpa. Magas minőségű, tartós érzékelő. Egyéni diagnosztikai funkció által MCU intelligens szoftver. Kiváló megbízhatóság & Nagy stabilitás. Ideális konyha. Indukciós gáz: gáz, földgáz, pb-gáz Figyelmeztetés: a gáz koncentráció: 0.1 ~ 0.5% - ban Természetes gáz: 0.1 ~ 0.3% Cseppfolyósított ásványolaj-gáz: 0.1 ~ 0.2% áramellátás: mennyezeti típus: 12-24VDC munkahelyi környezet: hőmérséklet: -10-50; a relatív hőmérséklet kisebb vagy egyenlő, mint 97% - üzemi áram: 100mA A riasztás hangerejét nem kevesebb, mint 85 Válaszadási idő: kevesebb, mint 20 másodperc gáz koncentráció, tartós, Riasztó Kimenet: Relé Kimenet ([email protected] 24 vac, [email protected]) Tartozékok: Fém tartókonzol

Rögzítő csavarokat a horgonyok

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kedves Barátaim, Kérjük, szíveskedjen Megjegyzés: 1. Kérem, értse meg, a kapcsolatok közötti érték a számlanyilatkozat(az egyéni clearance), valamint a kockázat ebben az országban, mint Brazília. Sokkal alacsonyabb érték nyilatkozat okozhat problémát/kockázat során egyéni engedély. 2. Kérem, hagyjon egy adó szám alatt a házhozszállítás követelmény. 3. Minden nemzetközi kifejezi szállítás nem engedélyezett, hogy a küldés elemet, így az Elemek nem szerepelnek a független füst, a jeladó, valamint panel szállítást. 4. Az ingyenes szállítási termékeket , majd válasszon egyet express ami kényelmes mindkettőnknek .Ha nem tetszik valami konkrét nemzetközi expressz, kérjük, mondd el nekünk, mi meg fog változni egy másik.

Gyártunk különböző független értékesítési füstérzékelők , éghető gáz érzékelők, tűzjelző rendszerek, riasztó rendszerek, termékek között a fogyasztók élvezik a magasabb állapot . Sok a kiskereskedők, illetve ügynökök, hogy létrehoz egy hosszú távú stabil, együttműködési kapcsolatok .

Üdv ODM OEM.

Címkék: érzékelő euro, érzékelő, fény érzékelő, Olcsó érzékelő euro, Magas Minőség érzékelő, Kína érzékelő fény Szállítók.


  • Származási hely: Kína (Kontinens)
  • Modell Száma: 543c
  • Márka Név: zoanco
  • Típus: Szén-Monoxid Érzékelő
  • Csomag Méret: 12cm x 12cm x 6cm (4.72in x 4.72in x 2.36in)
  • Csomag Súlya: 0.3kg (0.66lb.)
  • Készülék Típus: darab

Mondd el a véleményed

Értékelés?
Lehet is, mint


24/7 támogatás
Telefon