VÁGÓ EGYSÉG KÖZGYŰLÉS AZ EPSON 88V TM-t88V 88IV 88iii TM-88IV NYOMTATÓ

  • Ft5 876  • Megosztás:

További információk

VÁGÓ EGYSÉG KÖZGYŰLÉS AZ EPSON 88V TM-t88V 88IV 88iii TM-88IV NYOMTATÓ TESZTELTÉK A JÓL MŰKÖDŐ HELYZET CSOMAG TARTALMAZ:1DB

SZÁLLÍTÁSI & KEZELÉSE

1.Int ' l Post Légiposta:

Fix díja Szállítási & Kezelése, beleértve a csomagolást, raktár, terjesztés érdekében, kezelése, valamint a feldolgozási költségek. Elem kerül kiszállításra a nyertes Vásárlók 24 órán belül kézhezvételét követően a fizetés. A csomag az elemet kell küldeni a Hong Kong Lapos Air Mail vagy Regisztrált Air Mail.

A szállítási idő általában 2-3 hét alatt?(maximum 4 hét), attól függően, hogy melyik országban & helyét. A vevők vagy a felelős a kiegészítő COD díjak, ÁFA, Vám, díjak, illetve behozatali vám (ha van).

Regisztrált Légiposta a nyomon követési számot gyorsabb & biztonságos, de meg kell fizetni plusz $1 ilyen szolgáltatás. Mivel a szűk mozgásteret, csak akkor vagyunk képesek, hogy amikor a teljes összeg több, mint $10 per érdekében.

Kérjük össze több elem(több, mint $10) egy rend legközelebb, így tudunk ajánlani regisztrált légiposta meg.

Kérem, értse meg, a szállítási díj magában foglalja számos egyéb költségek mellett általában a szállítási költség, mint a tőzsdei díjak, emberi erőforrások, ALIPAY díjak, ebay végső érték díjak, tőzsdei díjak, biztosítási díjak, csomagolóanyag díja, kezelési díj, stb. Kérjük, adja meg a magas arány a szállítási díjat, így a vállalkozások továbbra is.

FIZETÉSI MÓDOK

Elfogadjuk, ALIPAY CSAK. Ez a könnyű, biztonságos fizetés hitelkártyával, betéti kártya, banki átutalások, valamint a PayPal számla egyenlegét.

Kifizetést követő 14 napon belül, mivel a nyertes az első tétel.

A nem fizető nyertesek fogja jelenteni, hogy eBay-en. Komoly ajánlattevők csak kérlek. Kérjük, írjon nekünk, ha bármilyen kérdése merülne fel a tranzakció során.

Címkék: Vágó közgyűlés, epson nyomtató, vágó, epson tm-t88v, Olcsó vágó közgyűlés, Magas Minőségű epson nyomtató, vágó, Kína epson tm-t88v Szállítók.


  • Típus: Egyéb
  • Készülék Típus: darab
  • Csomag Méret: 10cm x 9cm x 12cm (3.94in x 3.54in x 4.72in)
  • Csomag Súlya: 0.3kg (0.66lb.)

Mondd el a véleményed

Értékelés?
Lehet is, mint


24/7 támogatás
Telefon