62T-64W-165cm-50m poliészter szitaszövet

  • Ft40 858  • Megosztás:

További információk

Mező szitanyomás Háló-műszaki adatok&Funkciók:

1: Mesh-Szám: 62T(160mesh)

2: Anyag: 100% poliészter

3: Rugalmasság: Magas

4: Szín: Fehér

5: Szélesség: 65inch/165cm

6: Magas légáteresztő

7: Kitűnő méretstabilitás

8: hőálló & kopásálló

19: Alacsony nyúlás & nagy szilárdságú

SZŐ TÍPUS:

A GYÁRI BEVEZETÉS :

Shenzhen Mező Import&Export Co.Kft található, Shenzhen, Guangdong, amely fióktelep Qianghua Háló Co. Anhui Qianghua Háló Co., Ltd az egyik gyártó szakosodott képernyő háló, nincs import&export igaz, letelepedett 2005years...amíg 2013years, elkezdtük a külföldi vállalkozás, egy másik, a kínai ügyfelek szinte guangzhou, valamint shenzhen, így végül volt egy fióktelep shenzhen"shenzhen mező import&export co.kft. Van gazdag termelési tapasztalat, cégünk szakosodott a termelés különféle nyomtatás, festés, nyomtatás JF, JP, DF, DFP, DPP, ipari szűrés, élelmiszer, vegyipar, papírgyártás, környezetvédelem, mint a nylon, poliészter szár hálózat, spirál nettó nettó, mindenféle tiszta pamut poliészter, poliamid, polipropilén szűrő szövet, nem szőtt szövet, mint például az akupunktúra, a termékek széles körben használt, textil nyomtatás, festés, nyomtatás, kerámia, üveg, színes papír, nyomtatás, reklám, reklám, kézműves, élelmiszer, orvosi, szűrés, ruhadarab, nyomtatás, más iparágakban. A magas minőségű termékek kedvezményes áron nyerni a felismerés, a széles tömegek az ügyfelek.

Az elmúlt években cégünk bevezette az új gépek, berendezések, valamint aktívan fejleszteni magas minőségű képernyő nyomtatás, új anyagok, új termékek, mint a cél, hogy egy profi, több kiváló minőségű, új termékek alacsonyabb áron alkalmazkodni a fejlesztés a hazai, mind a nemzetközi piacon, dedikált, hogy a minőségi termékek, szolgáltatások az ügyfelek szerte az országban.

Ügyfél szüksége van, az a törekvés, mindig a fejlesztés a cég filozófiája, a társaság alapján a kereslet a verseny, gyakran a gyors termékfejlesztés erő, erős műszaki erő, gyártási tétel a termék minőségét, a jellemzők a rövid szállítási határidő. A cég azzal a céllal, hogy fejleszteni kell, a termékek minőségének, használjuk, első osztályú termékeket, első osztályú szolgáltatás összes ügyfél-jóhiszemű együttműködés létrehozása zseniális !!!

Szerint a felhasználók igényeinek bármikor a termelés különböző műszaki adatok képernyő háló szövet, speciális igények.

MEZŐ SZITANYOMÁS HÁLÓ ALKALMAZÁSOK:

CSOMAGOLÁSI ADATOK:

1: Először is, roll-a-tekercs, akkor a PVC táska;

2: Karton vízálló vitorlavászon

3: Üdv:a márka, valamint a méter lehet nyomtatni a széle háló

4: Üdv: a shiiping mark lehet nyomtatni a doboz felület

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK:

SZOLGÁLTATÁSAINK:

GYIK ( Gyakran ismételt kérdések ) :

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK:

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mi majd közösen beszéljétek meg, nos, akkor a legjobb, hogy megfelel neked...Köszönöm ! ! !

Címkék: Ruhával, Olcsó szövet, 62T 64W 165cm 50m poliészter szitaszövet.


  • Képernyő Nettósítási Anyag: Poliészter
  • Típus: Ajtó & Ablak Képernyők,
  • Használat: Nyomtatás
  • Márka Név: XINLANISNOW
  • Csomag Súlya: 1.5kg (3.31lb.)
  • Csomag Méret: 200cm x 105cm x 60cm (78.74in x 41.34in x 23.62in)
  • Készülék Típus: sok (50 Méter/lot)

Mondd el a véleményed

Értékelés?
Lehet is, mint


24/7 támogatás
Telefon